Reset je mindset

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
176
Afmetingen: 
218x143
Verschijningsdatum: 
14/01/2020
EAN: 
9789000363759
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Spectrum
Druk: 
1

Reset je mindset

Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: 'Wat gaat er goed?'

  Tennistrainer en mental coach Daan Jensen laat in zijn boek zien wat voor geweldigs er kan gebeuren als je je gaat richten op de positieve zaken in het leven, in plaats van de negatieve.

  Aan de hand van wetenschappelijke inzichten, persoonlijke verhalen en praktijkervaringen laat Daan zien hoe je je mindset kunt inzetten om meer te halen uit jezelf, anderen en het leven. Vijftig jaar wetenschap laat keer op keer zien dat wij lijken voorgeprogrammeerd om 'de zwarte stip' te zien. De stip staat voor alles wat we in het leven willen voorkomen: fouten, negatieve ervaringen en pijn. We spreken onszelf en anderen hierop aan en onze acties zijn erop gericht om die stippen te vermijden en weg te poetsen. De zwarte stip maakt echter onderdeel uit van een veel groter wit vlak: dat staat voor alle neutrale en positieve zaken in het leven, en die zien we meestal niet.
  In Reset je mindset laat Daan Jensen zien wat er gebeurt als je je juist gaat richten op het witte vlak. Het is dé strategie die de mentaal sterkste sporters volgen. Focussen op het positieve geeft een enorme boost aan je leven en aan dat van anderen om je heen. Het is Daans missie, door middel van dit boek, zijn blog en podcast en (persoonlijke) coaching, om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hen te helpen.

  De auteur combineert wetenschappelijke inzichten en ervaringen van topsporters met kennis uit zijn succesvolle trainersloopbaan

  De voorbeelden uit Reset je mindset zijn tot de verbeelding sprekend en verrassend, met veelal bekende sporters zoals Dafne Schippers, Pete Sampras en Tiger Woods

  Prijs:21,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)