RENS - Mijn lifestyleguide

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
220x185
Verschijningsdatum: 
05/11/2018
EAN: 
9789000362486
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
UNIEBOEK | HET SPECTRUM
Druk: 
1

RENS - Mijn lifestyleguide

Met mind & body rituals, powerfood & tips voor een bewust en posiftief leven
  • Dé lifestylegids van Rens Kroes: leven zoals Rens!

De nieuwe Rens Kroes! Een kijkje in haar leven, volop inspiratie voor een bewuste, positieve levensstijl. Rens vertelt heel persoonlijk over haar jeugd en over het opgroeien in Friesland. Wat is Rens' visie en werkwijze, wat zijn haar drijfveren? Hoe ziet haar dag eruit en hoe past ze haar drie pijlers - gezonde voeding, ontspanning en beweging - toe? Natuurlijk bevat het boek ook een aantal powerfood-recepten en laat Rens zien hoe eenvoudig je je eigen beauty- en schoonmaakproducten kunt maken.

Dit nieuwste boek speelt in op de toenemende trend om groener te willen leven, kritischer te zijn over je verbruik en gebruik van producten, balans te vinden en goed voor jezelf te zorgen.

Mindset en ontspanning zijn naast voeding erg belangrijk voor Rens, en nemen een grote rol in het boek in. Verder besteedt zij aandacht aan beweging, hoe je jezelf het beste op- en ontlaadt en hoe je bewust leeft.

Prachtig vormgegeven en met veel fotografie. Een uniek kijkje in Rens' leven: aan de hand van vele handige tips, oefeningen en inspiratie leert Rens Kroes je om bewust en puur door het leven te gaan.

Prijs:21,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht