Holistik Handboek

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
240x188
Verschijningsdatum: 
16/04/2019
EAN: 
9789000363667
Nur-code: 
Lifestyle algemeen
Uitgever: 
Spectrum
Druk: 
1

Holistik Handboek

Body, mind, soul & holy crap
  • Holistisch leven tussen green glamour en holy crap! Geen new age maar now age

Als je jezelf accepteert, wil je dan nooit meer iets aan je uiterlijk doen? Als je hooggevoelig bent, ben je dan per definitie niet gezellig? En hoe schuldig ben je aan de plasticsoep als je een plastic dekseltje op je coffee to go doet?

Evelyn van Hasselt en Karlijn Visser zijn twee moderne, slimme vrouwen en de oprichters van Holistik. Een online magazine met inspirerende artikelen voor de stijlvolle maar vooral realistische wereldburger. Evelyn en Karlijn weten als geen ander dat je per dag voor duizenden keuzes staat. Dat soms iets goed voor de wereld is, maar niet voor jezelf. Dat soms thuisblijven beter is dan naar een familiefeest gaan; en dat soms geluk niet te vinden is in een yogaklas maar in een kledingwinkel. En dat dat allemaal helemaal oké is. Vanuit harmonie met jezelf, ben je verbonden met alles om je heen.

De hoofdstukken gaan over familie, voeding, hoogsensitiviteit en introversie, toekomst en natuur. Evelyn en Karlijn delen eigen ervaringen maar ook inzichten van mensen die hen inspireren. En daarmee is Holistik Handboek een boek dat je er dagelijks even bij kunt pakken in het ontwikkelen van a greater you.

Prijs:22,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht