Op naar een superrelatie in 3 stappen

Op naar een superrelatie in 3 stappen

15/03/2018

We hebben het drukker dan druk. We hebben het zelfs zo druk dat in je lange lijst to do’s je geliefde elke keer een treetje lager zakt. Op weg naar een superrelatie staat je slechts één ding te doen: jouw relatie het allerbelangrijkste maken wat er is. Er zijn drie manieren om dat te doen.

1. Maak elkaar prioriteit nummer één

Om je relatie beter te maken heb je tijd en aandacht nodig voor elkaar. Wist je dat koppels in Nederland slechts zeven minuten per dag exclusief met elkaar doorbrengen? En nee, naast elkaar slapen of televisie kijken telt niet mee.

Wanneer we het belangrijk vinden dat we een geweldige relatie hebben, moeten we het ook belangrijk maken in ons leven. Maak daarom van je relatie prioriteit en leg tijd voor jullie samen vast. Ook als dat betekent dat je andere dingen afzegt.

 

2. Maak elkaar helemaal nieuw

Een lange relatie wordt vaak saai of voorspelbaar. Gelukkig is er een simpele oplossing: ga opnieuw daten. Ga samen wat leuks doen, plan een jaar vooruit avondjes uit en weekendjes weg. Of plan ze niet en verras elkaar

 

3. Maak elkaar groter dan groot

Het blijkt dat je geweldige relaties onder andere herkent omdat beide geliefden na vele jaren nog steeds groot over elkaar spreken. Vaak doen we toch het tegenovergestelde. Door groot over de ander te denken, denk daarmee ook groot over jullie relatie. Schrijf daarom eens op wat je allemaal geweldig vindt aan jouw geliefde en zeg dat ook!