Leestip! De Brexitmoorden

Leestip! De Brexitmoorden

28/08/2019

Om de haverklap komt de Brexit in de media. Dat het een ingewikkeld kluwen is, daar zijn we het intussen allemaal wel over eens. En dat er heel veel belangen mee gemoeid zijn, is overduidelijk. Maar moord?

 

Politiek en moord: een geslaagde combinatie

Een passionele moord, lijkt het. Want waarom liegt de vermoedelijke dader, een Europees politicus, over zijn affaire met het slachtoffer? En toch. Er lijkt heel wat meer te broeden onder de elitaire laag van het Europees parlement.

Slaagt het vlug samengesteld team erin de intriges te ontwarren? En is de voor de hand liggende dader wel diegene die ze zoeken? Het team werkt hard, maar tegenkantingen van hogerhand maken hun zoektocht er niet makkelijker op.

Over de auteur

Historicus Hugo Luijten slaagt er wonderwel in feiten en fictie in elkaar te verweven. Politieke intriges en moord: het blijft een geslaagde combinatie. In fictie, wel te verstaan. :-) De Brexitmoorden houdt je enkele uurtjes zoet.

Waarschuwing: je kijkt na het lezen gegarandeerd anders naar elke berichtgeving over de Angelsaksische uitstap uit de Europese unie.