8 x winterse romantiek

8 x winterse romantiek

21/11/2018

Heb je even geen idee wat te doen met je lief? Ga voor romantiek! Daar kiezen we veel te weinig voor. Als Rika Ponnet het zegt...

4 x romantiek voor dummies

Thuis

Maak het thuis gezellig. Lekker warm binnen knuffelen terwijl het buiten ijzig koud is? Het pept je liefdesleven zeker op. Kaarsjes, een goed glas én een hapje erbij maken je gezellige avond tot een perfecte romantische date.

Uit

Diep de warme jassen en sjaals op en ontvoer je partner naar de dichtstbijzijnde kerstmarkt. Trakteer op een glaasje Glühwein of een jenever. Een rondje op het reuzenrad? Helemaal bovenaan ga je voor een innige zoen!

Geschenk

Ga voor origineel. Even nadenken, dus. Geen pan, keukenrobot of stofzuiger! Ben je handig? Maak zelf eens iets. Romantiek hoeft niet duur te zijn.

Eten

Kook eens onverwachts het lievelingskostje van jouw partner. Geen tijd? Kies gerust voor afhaal of delivery. Maar denk aan een romantische setting met een bloem en servetjes.

4 x romantiek voor gevorderden

Thuis

Muziekje op, een glas champagne, aardbeien en kaviaar op een zilveren lepel wachten tot je lief binnenkomt. Je fijnste lingerie komt verleidelijk piepen uit je verleidelijkste jurk of blouse. Dit wordt, aheum, héél romantisch.

Uit

Een taxi pikt jullie op. Het voorbijglijdende landschap is mooi, maar daar merken jullie niet veel van. De champagne klinkt onderweg. Het restaurant is natuurlijk net dat waar jullie het eerst afspraken. Het tafeltje staat gedekt. O, misschien heb je zelfs een kamer geboekt?

Geschenk

Hier ga je net zo ver in als jij kiest. Originaliteit is troef. Een ring met inscriptie mag zeker. Een tattoosessie voor twee kan. De lievelingszin van je lief uit dat boek of die ene song op een canvas ontroert sowieso. Zolang het een echte liefdesverklaring is, zit je gebeiteld.

Eten

Als gevorderde ga je naar een exclusief restaurant, een heel speciale plek of je laat een chef thuis voor jullie twee koken. Zorg voor fijne gerechtjes en net niet te veel lekkere wijn.