Ikigai

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
210x140
Verschijningsdatum: 
03/11/2016
EAN: 
9789022578452
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Meulenhoff Boekerij B.V.
Druk: 
1

Ikigai

Het Japanse geheim voor een lang en gelukkig leven

  Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar dan ooit ter wereld. Sommige mensen hebben hun ikigai al gevonden, maar velen zijn er nog steeds naar op zoek.

  De auteurs vertrokken naar Okinawa en interviewden honderden inwoners om te ontdekken wat volgens hen het geheim is voor een optimistisch en gezond leven. Zo is een populaire Japanse uitspraak Hara hachi bu, wat betekent 'eet tot je voor tachtig procent vol zit', dat is veel gezonder voor je lichaam. Ook hebben ze een moai, een groep mensen met dezelfde interesses die altijd voor je klaarstaan. En wat ze aanraden: ga nooit met pensioen, maar blijf altijd een doel hebben waarvoor je je bed uitkomt.

  García en Miralles kregen inzicht in wat de Japanners eten, hoe ze bewegen, werken en omgaan met anderen. En hoe het vinden van je ikigai betekenis geeft aan je leven en je laat zien hoe je honderd jaar in topvorm kunt leven. Dit boek helpt je om je eigen ikigai te vinden en vertelt over de Japanse filosofie die zorgt voor een gezond lichaam, geest en ziel.

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  De Japanse wijsheid voor het beleven van onvergetelijke momenten
  Prijs:€ 15,99
  Subtitle: 
  Het Japanse geheim voor beter slapen, minder stress en een gezond, gelukkig leven
  Prijs:€ 15,99
  Subtitle: 
  Breng het Japanse geheim voor geluk in de praktijk
  Prijs:€ 15,99
  Prijs:€ 15,99

    Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
    Binnen 1 - 2 werkdagen in huis

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar