Gelukkig zonder kinderen

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
224
Afmetingen: 
220x140
Verschijningsdatum: 
28/02/2019
EAN: 
9789000365425
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
UNIEBOEK | HET SPECTRUM
Druk: 
1

Gelukkig zonder kinderen

Mensen wereldwijd over hun keus en hun leven

  Kun je gelukkig zijn zonder kinderen? Of ben je dat dan juist? Wel of geen kinderen? Hoe kom je tot die keus en hoe ziet een leven zonder kinderen er eigenlijk uit? Krijgen mensen later spijt of voelen ze zich juist vervuld, doordat ze vooral hun eigen leven hebben geleid? Hoe vergaat het mensen die ze wel graag hadden gewild? Over de hele wereld zijn er steeds meer mensen zonder eigen kinderen.

  Hun redenen verschillen net zoveel als hun levens, maar velen blijken opvallend blij met hun bestaan. Toch worden ze vaak nog raar aangekeken en moeten ze op verjaardagen steeds weer uitleg geven. Of het onderwerp is juist taboe en niemand vraagt ernaar.

  Lisette Schuitemaker, zelf gelukkig zonder kinderen, sprak met vrouwen en mannen wereldwijd van 29 tot 92 jaar; over hoe ze hun leven zonder kinderen ervaren en of dit per leeftijd verschilt. Uit haar enquête kwam naar voren hoe bizar gelukkig veel van deze mensen zijn. Zonder een pleidooi te houden voor het een of het ander,laat de auteur zien hoe de bepalende beslissing om niet voor kinderen te gaan doorwerkt in elk seizoen van het leven. Dit boek is voor iedereen die bij toeval of door keuze - niet de weg van ouderschap is ingeslagen en voor wie nog zit te dubben over deze essentiële stap.

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Ontdek de vijf typische eigenschappen van alle oudste dochters
  Prijs:€ 20,99
  Prijs:€ 20,99

    Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
    Binnen 1 - 2 werkdagen in huis

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar