4 badass-adviezen die je helpen je dromen waar te maken

4 badass-adviezen die je helpen je dromen waar te maken

21/08/2019

Denk je soms: ‘Het lukt me nooit.’ Terwijl je heel erg graag iets wil verwezenlijken. Noteer dan deze 4 praktische (en ietwat stoute) tips die je zonder twijfel helpen om toch je droom te realiseren.

1. Wil het echt wel heel erg graag

Dat is een vereiste natuurlijk. Want wie wil nu niet in een paleis wonen, met een geoliede ploeg huishoudhulpen. Maar of dat nu echt is wat je uitzonderlijk graag wil? Veel kans dat je eigen wens een mooie tuin is, of een nieuwe auto of een andere carrière of, wie weet, een heel knap nieuw lief.

2. Wees een hond

Ben je er achter wat het nu eigenlijk echt heel hard wil? Ga er dan achteraan als een pitbull. Zo’n nimmer en nooit loslatende hond. Grommen en bijten hoeft niet. Doorzetten wel. En ok, nu en dan een lekkere hap mag ook ;-)

3. Word goed in wat je wil

Goed zo, je hebt eindelijk die energievretende besluiteloosheid achter je gelaten. Tijd om skills te ontwikkelen. En niet meer te twijfelen. Want, hé, twijfel is het oorkussen van de hel. Of klopt dit spreekwoord niet? Hoe dan ook, vanaf nu ga je ‘fast forward’. Word goed. Wat zeggen we? Word de beste. De allerbeste.

4. Houd van jezelf

Echt, al lijkt het soms van wel, het is niet moeilijk. Jij bent ok. Meer dan ok zelfs. Al zijn er zeker krachten die zullen tegenwerken. Of personen. Herinner je je de pitbull van hierboven? Wel, haal je innerlijke pitbull boven. Grom eens. En als het echt nodig is: doe een lekkere plas tegen die vervelende saboteur zijn of haar benen. Werkt echt hééééél louterend.

Voel je het? Je komt echt op dreef met badass-adviezen, niet? Ga voor véééél waar voor een prikje in 'You are a badass'. Je beriekt (ok, schrijffout, moet 'bereikt' zijn, maar past bij de pitbull-parabel van hierboven) de top!