Leestip! 3 boeken vol hartstocht

Leestip! 3 boeken vol hartstocht

03/04/2019

De liefde blijft voer voor de mooiste verhalen. Ben jij fan van ware hartstocht, hartverscheurende verhalen of waargebeurde liefdesstory's? Dit zijn 3 toptips.

Sweethearts - Verliefd op de bevrijder

'Bernie was van Southampton en een schone soldaat', zegt Angèle die toen verkoopster was in de Innovation. 'Hij was klein maar fijn.' 

'Gaan we dansen?' vroeg hij. We hebben gedanst. Een Engelse wals, ik weet het nog goed. O wat kon Bernie dansen. We zijn nadien eigenlijk nooit meer gestopt. Ik dans nog als ik eraan denk.'

Angèle is één van de honderen Vlaamse jonge vrouwen die na de bevrijding verliefd worden op een Brits militair. Dirk Musschoot reisde doorheen België en Groot-Brittannië en tekende de mooiste lovestory's op. 

Beautiful boy - Hartverscheurend boek achter de film

David houdt innig veel van zijn oudste zoon, Nic. De jongen heeft alles in zich om het 'ver te brengen'. Zo ziet David het, maar ook de familie, vrienden en leerkrachten ontwaren veel talent in Nic. Hij is levenslustig, artistiek en slim.
En toch. Toch valt de jongen ten prooi aan drugs. Een verwoestend pad dat zijn vader enkel kan aanzien. Hoe hard hij ook probeert. Hoeveel liefde er ook is...

Jij. Ik. Alles. - Heerlijke roman met pit, passie en een tikkeltje tragiek

Jessica reist na tien jaar samen met haar zoontje William naar Frankrijk. Daar runt zijn vader een vakantiedomein sinds hij en Jessica splitten. Kort na de geboorte van de jongen.
 

Jessica wil dat de flierefluiter die Adam altijd was een echte vader wordt voor de jongen. Verantwoordelijkheid opneemt. En dat doet ze voor William. Met reden. En die reden is hartverscheurend.