Lady in Balance op de Boekenbeurs!

Lady in Balance op de Boekenbeurs!

23/10/2019

De jaarlijkse Boekenbeurs komt er weer aan. Van dinsdag 29 oktober t.e.m. zondag 3 november en van woensdag 6 t.e.m. maandag 11 november opent Antwerp Expo voor de 83ste keer opnieuw haar deuren. 

Op donderdag 31 oktober organiseren we een nocturne met een heleboel inspirerende lezingen en signeersessies.

Programma

18u – 20u, STAND 316, HAL 3

Maak kennis met de keto-keuken van Julie Van den Kerchove

Wat als er een manier bestond om elke dag te genieten als god in Frankrijk en tóch een gezond gewicht te behouden zonder dat je een ijzersterke wilskracht nodig hebt om op 'het goede pad' te blijven? Maak kennis met de keto-keuken van Julie Van den Kerchove: dé manier om langer jong, energiek en slank te blijven. Goed voor flexitariërs, vegetariërs én wie graag eens vegan eet.


18.30u – 19.30u, WOORDENHOEK, HAL 1

Muziekambassadeur Marc Erkens brengt klassieke muziek tot leven

Er zit meer achter de muziek dan we soms kunnen benoemen. Ze vertelt bijvoorbeeld over de gevoelens van verlangen, woede, angst of geborgenheid van de componist: over de angst voor een nakende dood, over een verboden liefde, over machteloosheid...

Muziekambassadeur Marc Erkens gidst ons met bevlogenheid en in betovering door het verhaal achter de klassieke muziek.


19u – 20u, HET OPEN BOEK, HAL 3

Communicatie in relaties

Praten lucht op – Angèle Nederlof, Sjaak Vane


19u – 20u, STAND 316, HAL 3

Alles wat je wilt weten over olijfolie!

Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt! Olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg deelt haar kennis over en liefde voor olijfolie.


19.30u – 20.30u, BLAUWE ZAAL, 1e VERDIEPING

15 jaar LannooCampus – De kunst van het ongelukkig zijn

De kunst van het ongelukkig zijn - Dirk De Wachter


20u – 21u, STAND 316, HAL 3

Alles over de verzorging die je huid doet stralen

Hoeveel nachtcrème moet ik smeren? Hoe pas ik mijn huidverzorging aan aan de winter? Welke invloed heeft mijn levensstijl op mijn huid?

Schoonheidsspecialiste en diëtiste Caroline Thilemans bezorgt je de handleiding die je nodig hebt voor een gezonde en stralende huid.


20.30u – 21u, HET OPEN BOEK, HAL 3

Beter zorgen voor jezelf

Het is opvallend hoe vanzelfsprekend mensen het vinden om voor anderen te zorgen. Maar zorgen ze ook genoeg voor zichzelf? Marc Buelens helpt je op een heel toegankelijke manier op weg en zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf.

 

Signeersessies

Marc Erkens, 19.30u – 20.30u
Angèle Nederlof, 19.30u – 20.30u
Sjaak Vane, 19.30u – 20.30u
Marc Buelens, 21u – 22u