Het beste dieet? Pure voeding.

Het beste dieet? Pure voeding.

16/07/2018

Dieethypes zijn bijna gedoemd om ontkracht te worden. Mede door nieuwe inzichten in de wetenschap. Want die staat niet stil.

Pasale Naessens - onderneemster en auteur van verschillende boeken -  gaat continu en gedreven op zoek naar alle mogelijke info over gezond eten. Ze maakte kennis met arts Wiliam Cortvriendt die, net als haar, een andere visie heeft op voeding. En die is volledig wetenschappelijk onderbouwd.

De basis?

  1. Kies voor puur.
  2. Eet gezonde vetten.
  3. Vermijd snelle koolhydraten.

En vooral: wil je effectief op lange termijn afvallen? Ga geen calorieën tellen. Want de ene calorie is de andere niet. In diverse onderzoeken, zo blijkt, is aangetoond dat de aard van de calorieën zoveel belangrijker is dan het aantal. De nodige energie puren uit voeding die niet onderhevig is geweest aan onnodige behandelingen, daar draait het voor Pascale en William rond.

 

‘Ga op zoek naar je eigen balans. Ik kan alvast zeggen dat, sinds ik meer natuurlijke en volwaardige voeding ben beginnen eten, ik me vrijer voel, energieker en gelukkiger.’

Pascale Naessens

 

'Tot mijn vreugde reageerde Pascale enthousiast op mijn voorstel tot samenwerking en ik ben trots dat we met Puur & Lichter het resultaat kunnen presenteren: blijvend gewicht verliezen door heerlijk en gezond te eten zonder dat je honger hoeft te lijden.

William Cortvriendt

 

Meer over 'Puur & Lichter'.